______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Egy nagyobb SUV modellel töltené ki a Mulsanne után keletkező űrt a Bentley

hirdetés

A Bentley vezérigazgatója beszélt arról egy interjúban, hogy egy újabb modell érkezhet a palettára, mellyel a Mulsanne zászlóshajót váltanák le. Adrian Hallmark egy újabb SUV variánst szeretne erre a feladatra.

 

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Bentley utódmodell nélkül küldi nyugdíjba a Mulsanne-t még idén. Most viszont kiderült az is, hogy a gyáriak nem szeretnének zászlóshajó nélkül maradni, így röviddel a Mulsanne távozása után érkezhet egy újabb modell a palettára.

A tervekről a márka vezérigazgatója, Adrian Hallmark beszélt az Autocar riporterének. “Mi mindenképpen szeretnénk valamit a Mulsanne helyére, annak az árkategóriájában. Az biztos, hogy nem lesz sportkocsi, mert mi azokkal nem foglalkozunk. A felméréseink viszont arra mutatnak rá, hogy a luxusautó vásárlók az SUV modellekben látnak mostanság potenciált, amit mi ki is szeretnénk használni”- hangzott az elég egyértelmű bejelentés.

hirdetés

Az új Bentley zászlóshajó tehát nagyon úgy néz ki, hogy a Bentayga nagytestvére lesz, ám technikai részletek még nem hangzottak el, illetve az érkezés idejét sem erősítette meg a Bentley vezér.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button