______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Egy Mustang és egy Nissan GT-R autós talákozóról távozásából lett baleset

hirdetés

Amerikában lassan tendencia lesz, hogy egy-egy autós találkozóról elhajtáskor valaki összetöri a járgányát. Most egy Mustang és egy Nissan GT-R szinte egyszerre távozott tempósan, ám az egyiknek nem adta ki. Meg fogsz lepődni, hogy melyiknek.

 

Az elmúlt években nem szűkölködtünk olyan videókban, melyekben főként Cars and Coffe autós találkozókról elhajtó járgányokat láthattunk megtörni. Az esetek döntő többsége Mustang tulajdonosok vergődését rögzítette, így valamilyen szinten megalapozott az az elterjedt hozzáállás, hogy ha egy ilyen amerikai izomverdát látsz kifordulni, akkor jobb ha néhány lépést hátrébb lépsz.

És akkor itt van egy újabb videó, melyben egy Ford Mustang és egy Nissan GT-R szinte egyszerre fogja távozóra a találkozóról, ráadásul igencsak tempósan. Viszont meg kell állapítani, hogy változik a világ. Miért? Mert a Mustang gond nélkül tovább hajtott, míg a GT-R a járdán keresztül a füvön kötött ki. Szemmel látható sérülés nem keletkezett a japán szörnyetegben, de azt a padkát a futómű biztos, hogy nem köszönte meg…

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button