______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Egy minden eddiginél brutálisabb Giulia szérián dolgozhat az Alfa Romeo

hirdetés

Ha a feltételezések igazak, nemsokára tényleg komoly kihívót kaphat a BMW M3. Az Alfa Romeo nem cáfolja és nem is erősíti meg a Giulia GTA érkezését, viszont legalább erőteljesen sejteti.

 

Az Alfa Romeo a Giulia QV piacra dobásával lényegében az egyik legszebb teljesítményorientált modellt juttatta a rajongók kezébe. Na de mi van akkor, ha esetleg már dolgoznak egy könnyebb és erősebb változaton is az olaszok? Akkor bizony tényleg retteghet a BMW, ugyanis komoly kihívót kaphat az M3.

Már pedig a MoparInsiders belsős információi szerint még idén nyáron visszatérhet a legendás GTA megjelölés az Alfa Romeo palettájába egy 620 lóerős, alaposan kikönnyített Giulia széria képében. Nem tervezik a tömeggyártást, sőt inkább egy extrém limitált szériaként kell majd számolnunk vele.

hirdetés

Az Alfa Romeo is válaszolt már a felröppent hírekre, melyben nem erősítik meg a GTA érkezését, de valamilyen szinten sejtetik azt. “Egyelőre nem árulhatunk el semmit a jövőben érkező modelljeinkről, de idén lesz 110 éves a márka, amit szeretnénk a lehető legjobb módon megünnepelni.”-hangzott a reakció.

Ha minden igaz, akkor június 24.-én lesz a nagy leleplezés, stílusosan Milánóban.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button