______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Egy ház vagy egy nagyon menő kocsi árazásával kínál biliárdasztalt a Bugatti

hirdetés

Nagyon belendült a Bugatti az autóipartól elvonatkoztatható termékek terén. Előző héten egy spéci táska kollekcióval álltak elő, most pedig a tehetős biliárdosoknak kedveskednek egy limitált számban készülő méregdrága asztallal.

 

A Bugatti nem az a gyártó, aki tucatjával ontja magából az újabbnál újabb modelleket, legalábbis ami a négykerekű palettáját illeti. Mert bizony, ha elvonatkoztatunk az autóktól, minden eddiginél nagyobb aktivitást mutat a gyártó.

Előző héten számoltunk be arról, hogy egy a legújabb szupersportkocsikhoz készített táska kollekcióval szeretnének újabb vásárlókat magukhoz csábítani, most pedig már itt is van a legújabb Bugatti termék, ami nem más, mint egy spéci biliárdasztal!

hirdetés

Természetesen az asztal limitált példányszámban készül csak el, azaz összesen 30 darabot raknak össze belőle az IXO Carbon céggel együttműködésben, mondani sem kell, a legfinomabb és legdrágább anyagok felhasználásával.

Természetesen ez az eljárás a különlegesség árazásán is meglátszik, egészen pontosan 250 ezer eurót kell kipakolni érte a kasszánál, ami 87,5 millió jó magyar forintnak felel meg jelen helyzetben.

hirdetés

Jó hír a hajókázás szerelmeseinek, hogy az asztalt kimondottan jachtokra tervezték, azaz beépített szintezővel rendelkezik, ami giroszkóp segítségével a háborgó óceánon sem engedi, hogy megzavarják holmi természeti elemek a szórakozásunkat!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button