______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Csupa kijelző az új elektromos Jeep műszerfala is

hirdetés

A Jeep sem akar kimaradni a kijelzők számával versengésből az új elektromos modelljével. A Wagoneer S műszerfalán nem kevesebb, mint négy darab képernyő lesz.

 

Már korábban beszámoltunk róla, hogy új elektromos modell bemutatására készül a Jeep. Akkor a Wagoneer S külsejét csodálhattuk meg, most viszont megérkeztek az első gyári képek a belsőről is.

Ahogyan a külső bemutatásánál is tisztáztuk már, az újdonság nem a Jeep terepes irányzatát képviseli majd, hanem inkább a prémium kategóriát erősítik vele a gyáriak. Ennek értelmében természetesen a belső kialakításon is inkább a prémium modellekre jellemző megoldásokat láthatjuk, nem pedig a sárdagonyázás után slaggal mosás lehetőségét.

hirdetés

Ott van például egyből a műszerfal, mely a mai divatnak megfelelően képernyők egész hadát foglalja magába. Kapunk egy digitális műszeregységet, egy központi Infotainment kijelzőt, egy alatta elhelyezkedő, többnyire a klíma funkcióit irányító képernyőt, illetve magától értetődően az első utas is kap saját tapogatható kijelzőt.

A belső teret a dupla panorámatető varázsolja egy pillanat alatt világossá, gyártó elmondása szerint pedig akár 19 hangszórós McIntosh hangrendszert is rendelhetnek a vásárlók, ami a kategóriában egyedülállónak számít.

hirdetés

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button