______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

600 lóerős elektromos modellt mutat be a Jeep

hirdetés

A Jeep idén ősszel kibővíti a palettáját. A Wagoneer S egy nem feltétlenül terepre szánt elektromos modell lesz 600 lóerőnyi teljesítménnyel és világító hűtőráccsal.

 

A Jeep egyre komolyabb lépéseket tesz a villanyosítás világa felé. Tavaly például bemutatták az első elektromos autójukat, mely ráadásul egyből a 2023-as Év Autója díjat is elnyerte. Az Avenger után idén pedig jön a második villanyos Jeep is, a Wagoneer S.

Az újdonság dizájn szempontjából egy kimondottan elegáns, nem éppen kemény terepre tervezett autó lesz, mely az eddig elhangzottak alapján inkább a prémium megoldásaival próbálja majd magához édesgetni a vásárlókat. A külső is letisztult, mondhatni, hogy sehol sem estek túlzásokba a dizájnerek. Na jó, egy ponton megosztó lehet a Wagoneer S külső tekintetében, mégpedig ott, hogy a mostani prémium-trendeknek megfelelően hangsúlyos világító hűtőrács imitációt kapott.

hirdetés

A belső dizájnt egyelőre nem leplezték le, hajtáslánc tekintetében viszont már árultak el információkat a márka képviselői. A Wagoneer S kizárólag akkumulátoros-elektromos formában lesz elérhető 608 lóerőnyi teljesítménnyel és két hajtott tengellyel, mellyel a méretes járgány 3,5 másodperc alatt éri majd el a 100 kilométeres óránkénti sebességet.

Az akkumulátor mérete egyelőre még nem publikus, de annyit tudhatunk, hogy 600 kilométer feletti hatótávról beszélnek a gyáriak.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button