______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Csak felszereltségi szint a John Cooper Works az elektromos Mini esetében

hirdetés

Az elektromos Mini Cooper SE is megkapta a jellegzetesen sportos John Cooper Works dizájnelemeket. Míg a benzines variánsok esetében a JCW némi teljesítménytöbbletet is jelentett, a villanyos Miniben a hajtáslánc maradt változatlan.

 

Ha John Cooper Works, akkor azonnal mindenki a gyári tuningos Minikre gondol. A villanyos korszak beköszöntével is megtartja a márka a jellegzetes elnevezést, azonban van, ami mégis változik.

A gyáriaki ugyanis bemutatták az elektromos Cooper SE John Cooper Works emblémával ellátott változatát, mely érezhető hatással van a kocsi megjelenésére. Agresszívabb lökhárítók kerültek az autóra, egy visszafogott hátsó légterelő is megjelent, illetve a fényszórók LED-es rajzolata is megváltozott. A 18 colos felnik is szintén kimondottan a JCW széria sajátjai, a vörösre festett féknyergek is árulkodnak a felárról.

hirdetés

Szintén dob az összképen a gépháztetőn elhelyezett, előrefelé elfakuló vörös csíkozás, illetve a tető és a visszapillantó tükörház szintén vörös árnyalata is sportos irányba mozdítja el az elektromos Mini megjelenését.

Belül az ülések változtak meg, illetve az ajtókon és a műszerfalon is a fekete-vörös játéka dominál. Az infotainment rendszer is kapott egy kis bővítést, azaz megjelent a Go-Kart üzemmód, mely nem csak a belső hangulatvilágításra van hatással, hanem a gáz- és fékpedál hangolására is.

hirdetés

Na de, mennyivel lett erősebb a Mini Cooper SE a JCW beavatkozásnak köszönhetően? Semennyivel. A hajtásról továbbra is a 215 lóerős elektromos motor gondoskodik, melyet a 400 kilométerre energiát biztosító, 54.2 kWh teljesítményű akkumulátor hajt meg. A John Cooper Works tehát ebben az esetben felszereltségi szintnek, illetve dizájncsomagnak fogható fel, körülbelül 4 millió forintnyi felárral a belépő SE szinthez képest.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button