______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

BMW: szép volt Mercedes!

hirdetés

A BMW és a Mercedes versengése egy évszázada tart már, így az egészséges tisztelet természetesen nem maradhat ki a két fél egymáshoz viszonyulásából. Most a bajorok gratuláltak az új S-osztályhoz a csillagos márkának.

 

Ha valakivel hosszú ideje verseng az ember, akkor akaratlanul is kialakul egy kölcsönös tisztelet. Valahogy úgy kell ezt elképzelni, hogy “ugyan le akarlak győzni, de nem lenne teljes az életem nélküled”. Ezt vallja a BMW és a Mercedes is, hiszen már több mint egy évszázada állítanak egymásnak konkurenciát (amikor éppen nem dolgoznak együtt). Persze, vannak csipkelődések is néha, de azért a nagyobb események kapcsán megszokott, hogy jön a gratuláció vagy a tisztelet kinyilvánítása (például a Mercedes igazgató nyugdíjba vonulása kapcsán) valamelyik féltől.

View this post on Instagram

hirdetés

Hey, nice job @MercedesBenz. We are big fans of the S too… ? #THE7 #SClass #BMW #7Series

A post shared by BMW (@bmw) on

Most éppen a BMW üzent egy kis videóban a Mercedesnek, melyben őszintén gratulálnak az új S-osztályhoz, sőt még egy S kanyarkombinációt is lenyomnak az éppen aktuális 7-es szériával. “Hé Mercedes, szép munka volt. Mi is nagy rajongói vagyunk az S-nek”- hangzik a videó alatti kiírás egy kacsintós fejecskével kiegészítve.

hirdetés

Természetesen az új generáció bevezetésével most érezhetően lépéselőnybe került a csillagos márka, hiszen a bajorok maximum árazás terén vehetnék fel a harcot az immár 5 éves jelenlegi 7-es szériával. Félteni azonban nem kell őket sem, hiszen már javában készül a következő felvonás, mely legalább annyi innovációt ígér, mint a most bemutatott új Mercedes S-osztály, ráadásul teljesen elektromos formában is elérhető lesz.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button