______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Benzingőzzel átitatott pörgős akciót villantott Vaughn Gittin Jr.

hirdetés

Az utóbbi időkben Vaughn Gittin Jr. neve nem csak a driftelés szerelmeseinek mondhat valamit, hanem bizony a csapatással megfűszerezett autós videók kedvelői is felfedezhették maguknak már az amerikai srácot. Most egy újabb ilyen szösszenetet láthatunk tőle rengeteg off-road akcióval, drift Mustangokkal és robbanással.

 

A show elemekkel megtűzdelt autós videók ugyan Ken Block által váltak híressé az elmúlt években, ám a műfajnak akadnak más említésre méltó szereplői is az utóbbi időszakban. Ilyen például a driftes fenegyerek, Vaughn Gittin Jr. is, aki most két másik versenyző fenegyerekkel összefogva alkotta meg a legújabb művét.

Gittin és az ő jellegzetes Ford Mustang RTR-je mellett ugyanis Leron Healy is feltűnik a Bomb Track címmel ellátott pörgős szösszenetben az Ultra4 4400 verseny buggy volánja mögött, illetve a kanyargós utakon szintén Mustang RTR-el fűzi gyönyörűen az íveket Chelsea Denofa, a Formula Drift széria jeles képviselője.

hirdetés

Magáról az akcióra külön nem térnénk ki, hiszen a látottakat nehéz lenne karakterekbe önteni. Ha valamennyi benzin csörgedezik az ereidben, akkor érdemes egy pillantást vetni a videóra, hiszen már csak a végén látható momentumok miatt is garantált a kirobbanó siker!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button