______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Bekeményített a Tesla minőségellenőrző részlege, késnek a Model Y kiszállítások

hirdetés

Elon Musk már korábban ígéretet tett arra, hogy jobban ráfekszenek a minőségellenőrzésre a későbbiekben, ami most szemmel láthatóan meg is történt. Emailt kaptak a Model Y megrendelők, hogy később kapják csak meg az autójukat.

 

A Tesla és Elon Musk zsenialitásához nem férhet kétség, viszont az is igaz, hogy ha a minőség szóra rákeres az ember az értelmező szótárban, akkor bizony nem az amerikai elektromos márka emblémája jön vele szembe. Sokszor lehetett hallani az utóbbi időben magától lehulló alkatrészekről, gyártás során bekövetkezett sérülésekről de még felemás színű beszerelt ülésekről is a vásárlóktól. Ezt elégelte meg Elon Musk, amikor kiadta az új parancsot: a minőségellenőrzésre is rá kell feküdni a későbbiekben.

Ez most meg is történt, aminek köszönhetően kaptak is egy levelet a Model Y megrendelők, hogy egy picit el fog tolódni az előre tervezett átadás, mivel egy-két dolgot még ki kell javítani az autóval kapcsolatban. Az Electrek magazin értesülései szerint olyan hibákról van szó többek között, mint például a biztonsági övek megbízhatatlan rögzítése, vagy a nagyobb erőhatás következtében elszabaduló hátsó ülőlapok.

hirdetés

“Hihetetlenül fontos számunkra, hogy a Model Y gyártáskapacitás növelése mellett a hibák számát is minimalizáljuk. Kérlek hidd el, hogy ez a folyamat most megváltoztatja az egész márkát és a róla alkotott megítéléseket”- írja Elon Musk az üzenetben, majd mindenkitől türelmet kér, hogy tényleg hibátlan terméket tudjanak átadni a vásárlóknak.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button