______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Befutott a legújabb Halálos Iramban 9 kedvcsináló

hirdetés

A hétvégi Super Bowl alatt debütált a Halálos Iramban kilencedik részének a legújabb kedvcsináló videója. Sokan nem tudtunk meg a sztoriról belőle, ám az biztos, hogy rombolásból és elképesztő mutatványokból most sem lesz hiány.

 

A Halálos Iramban széria ma már közel sem arról szól, mint ahogyan elkezdődött a sztori, azaz az új filmek célja nem az, hogy a realitás talaján mozogjon, hanem inkább a határtalan szórakoztatás és az állejtős akciójelenetek jellemzik a legújabb műveket. A kilencedik rész sem változtat a jól bevált recepten.

Ebből kaphatunk most egy kis ízelítőt a legújabb trailernek köszönhetően, amit a stúdió a hétvégi Super Bowl alatt vetített le először. A többször is premiert halasztó film a legújabb információk szerint ezzel május végén már tényleg megérkezik a mozikba. Persze, ha lesznek mozik, de ez már egy másik sztori.

hirdetés

Szóval itt van az új kedvcsináló, melyből annyit tudhatunk meg, hogy miután Dom Toretto (Vin Diesel) bátyja, Jakob (John Cena) is megjelenik a színen, a feje tetejére fordul minden. Épületek dőlnek össze, autók szippantódnak át a betonelemeken és természetesen tovább erősödik a “család” összetartása.

A Halálos Iramban 9-et Justin Lin rendezi, akinek a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik részt is köszönhetjük. Szóval akinek bejött azok sztorija és látványvilága, azok most sem csalódnak majd nagyot, a többieknek viszont még mindig rossz hír, hogy esze ágában sincs a szériának visszatérni az alapokhoz és az illegális versenyzés világához.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button