______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Beállt az amerikai egészségügy mögé a Toyota

hirdetés

Miután Ázsiában a hatóságok a jelentések szerint még kézben tartják a koronavírus által kialakított helyzetet, a nevesebb ázsiai gyártók elkezdtek a világ más pontjain is segíteni. A Toyota például Amerikában mozgósított minden létező módon.

 

Bár sokan szkeptikusan állnak a dologhoz, Ázsiából egyre több olyan hír érkezik, hogy a koronavírus járvány lecsengőben van, a kormányok kézben tartják a dolgokat. Amennyiben ez igaz, akkor érthető, hogy a vírus elleni védekezésre átállt ázsiai gyártók miért kezdtek el a világ többi pontján is segédkezni a küzdelemben.

A Toyota például úgy döntött, hogy az egyik legnagyobb felvásárló piacán, Amerikában is segít az egyre elkeseredettebb küzdelemben. Ennek okán be is jelentették, hogy a 3D nyomtató kapacitásukat az államok szolgálatába állítják és arcvédő plexit, maszkokat és ventilátorokat gyártanak az egészségügyi dolgozók számára. Ami ennél is fontosabb, hogy a Toyota mérnökök feladatként megkapták azt is Amerikában, hogy segítsenek olyan kocsival áthajtós szűrőpontokat felállítani, amik nagy hatékonysággal könnyítették meg a küzdelmet Ázsiában is.

hirdetés

Mindezek mellett még a helyi Toyota kereskedések segítenek a lakosság élelemmel ellátásában is. Nem csak a segélyszervezeteknek adományoznak nagyobb összegeket, hanem például Alabamában egy helyi szalon minden nap több száz grillezett ételt készít el, hogy ezzel juttassák meleg élelemhez a rászoruló családokat és az iskolai ellátás nélkül maradt gyerekeket.

(forrás: Carscoops)

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button