______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Bársonyozott autót villantott a BMW

hirdetés

A BMW az XM modellből készített egy igencsak egyedi példányt. A Naomi Campbell inspirálta darab lila bársonybevonatot kapott kívül és belül egyaránt.

 

Ha eddig sem voltál kibékülve a BMW XM megjelenésével, akkor valószínűleg a most bemutatott, egyetlen példány erejéig elkészített Mystique Allure kivitel sem fog jobban közelebb hozni a típushoz. Ez ugyanis egy olyan átirat, amit józan ésszel nem szabadott volna létre hozni, de mégis elkészült. Persze, a divat világát sokszor nehéz megérteni, a BMW pedig kimondottan a cannes-i filmfesztivál apropójából alkotta meg a különlegességet.

Fogtak egy XM-et és lila bársonyréteggel vonták be a külső nagyrészét. Ami nem bársony, ott is lilára lettek fényezve az elemek az összhatás kedvéért, illetve lila csillogó flitterekkel dobták még fel az övvonal alatti területet és a tükröket.

hirdetés

A belső térben szintén a lila bársony dominál, jutott belőle a tetőre, az ajtóra és természetesen a műszerfalra és az ülésekre is. Mindezek mellett, amennyiben elektromos üzemmódban haladna a konnektoros hibrid bajor, Hans Zimmer által komponált hangzást hallhatunk kiszűrődni a hangszórókból.

Ha nem nézzük a kényes bevonatokat, egy teljesen funkcionális példányról van szó, azaz minden rendszere működik és a 750 lóerős, V8-as benzines motoron alapuló hibrid hajtása is tökéletesen teszi a dolgát.

hirdetés

Na de, miért pont így néz ki a kocsi? A gyáriak elmondták, hogy az egész megjelenést Naomi Campbell inspirálta, az összeállítás az ő kedvenc színvilágát és a bársony iránti megszállottságát jeleníti meg. Természetesen nem is készül majd több belőle, illetve a továbbiakban kiállítási darabként funkcionál majd a Mystique Allure.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button