Autós Hírek

Azért a pofátlanságnak is van határa

Van az úgy, hogy az ember elkövet kisebb közlekedési vétségeket, de azért egy határvonalat illik meghúzni ami után már oltári parasztságról beszélhetünk. A dugó járdán kikerülése majdnem gázolással már minden jó ízlés határán túlmutat!

 

Mostanság sajnos azt kell észrevennie az utakon közlekedőnek, hogy sok autós társunk semmibe se veszi a szabályokat. Folyamatosan belebotlunk szabálytalanságokba, ami már eleve azt bizonyítja, hogy romlik a morál ezen a támaszponton is, viszont a direkt elkövetett veszélyes bunkóságok még inkább hajlamosak bicskát nyitni az emberek zsebében, teszem hozzá, teljesen jogosan! Vannak olyan szituációk, amiket az ember csak úgy elmesél, a többiek hajlamosak egy legyintéssel és egy “már megint túloz” megjegyzéssel nyugtázni. Pedig bizony tényleg vannak már nálunk is olyan meredek sztorik, amiket józan ésszel gyakorlatilag fel sem lehet fogni!

Ilyen a videóban látható manőver is. Emberünk egyszer csak gondolt egyet és úgy döntött, hogy az ő ideje mindenki másénál fontosabb (pedig ez nem így van), ezért nem fog beállni a dugóba tötyörögni. Szépen fel is hajtott a járdára, majd tempósan haladt tovább. Az sem érdekelte, hogy ott gyalogosok is jöhetnek, ami meg is történt, lényegében majdnem sikerült elcsapnia egy gyereket. Szerencsétlen lurkónak ráadásul nem csak a hirtelen kialakult életveszéllyel kellett megküzdenie, hanem egy anyai pofonnal is. Reméljük, hogy ezt a maflást a hölgyemény az autósnak szánta, a gyermeknek csak annyi volt a bűne, hogy éppen kéznél volt. Emberek, mi a fene folyik itt??

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button