______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Az átlagnál is ritkább Pagani keresi új gazdáját!

hirdetés

A Pagani a Huayra modellel már csaknem egy évtizede piacon van, a Zonda pedig ennyi ideje került le a palettáról hivatalosan. Persze, ebben a kategóriában csak növekszik a már nem gyártott modellek értéke, főleg, ha egy átlagnál ritkább példányról van szó!

 

Azt alapvetően le kell fektetni, hogy a Pagani modelljei sosem voltak tömegtermékek, ami az árazásukon is látszik. Viszont mint minden komoly egzotikus sportkocsikat gyártó márka, ők is adtak ki még ritkább, gyűjtőknek szánt példányokat. Ilyen volt például a Zonda Revolucion is.

A Huayra elődmodelljének lényegében az egyik versenyzésre szánt csúcskiviteléről van szó, mely összesen öt példányban készült el. A megrendelők választhattak, hogy milyen árnyalattal dobják fel a karbonszálas műanyag karosszériát, valakinek pedig pont a kékre esett a választása. Most ez a kocsi keres magának új gazdát a BH Auction portálon.

hirdetés

Nem csak a külső, hanem a belső elemek is kék kiemelést kaptak, ami meglepően jól áll a nem túl visszafogott formai megoldásokkal vegyítve, azaz meg kell hagyni, hogy volt ízlése a tehetős vásárlónak. Természetes, hogy az új tulajdonos is a legfelsőbb réteg egyik képviselője lesz.

Ezt abból következtethetjük ki, hogy ritkán kerül kalapács alá egy-egy Revolucion kivitel, de akkor irgalmatlan pénzeket fizetnek ki érte az érdeklődők. Jelenleg az aukció nincs beárazva, de egy ilyen autó értéke nagyjából 5 millió dollárra, azaz körülbelül 1,4 milliárd forintra tehető.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button