______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Audi dizájner rajzolja innentől a Bentley modelljeit

hirdetés

Új vezető dizájner érkezett a Bentley csapatához, miután Stefan Sielaff máshol próbál szerencsét a jövőben. Andreas Mindt nem új a Volkswagen csoportnál, az utóbbi években például az Audi modellek megjelenésén dolgozott.

 

Vezető formatervezőt cserélt a Bentley, miután az eddig ezt a munkát betöltő Stefan Sielaff úgy döntött, hogy a Volkswagen csoporton kívül próbál szerencsét a jövőbe. A helyére a konszernnél már nagy múlttal és névvel rendelkező Andreas Mindt kerül.

Mindt mintegy 25 éve dolgozik már a Volkswagen márkáinál, amiből 15 évet az anyacég wolfsburgi tervezőrészlegén töltött el. Ez után ment át az Audihoz, ahol olyan autókat köszönhetünk neki, mint például a Q8, de az e-tron megalkotásában is kulcsfontosságú szerepet játszott. A dizájner ráadásul már korábban is kapcsolatba került a Bentley márkával, egészen pontosan 1999-ben, amikor a Hunaudieres sportkocsi koncepció megalkotásán kellett ügyködnie.

hirdetés

“A Bentley egy ékszer a Volkswagen csoportban”- mondta Mindt, majd hozzátette, hogy nem lesz könnyű dolga, hiszen egy teljesen új korszakra kell felkészítenie a Bentley-t. Bizony, ez az elektromos korszak.

“Egy autó megtervezése és a jövő megalkotása sosem egy emberen, hanem inkább a csapat teljesítményén múlik. Ezért is váron már, hogy az új kollégáimmal nekiálljunk kialakítani a Bentley következő korszakát, mely értelemszerűen a villanyosítás korszaka lesz.”- hangzott a tervező megállapítása.

hirdetés

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button