______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Amikor azt hitted, hogy megúsztad, pedig nem!

hirdetés

A Ford Mustang egy kimondottan jó autó, de a sok elszenvedett baleset miatt bizonyos helyeken kialakult egy alapvetően rossz híre is a modellnek. Persze, erről nem az autó tehet, ahogyan a most napvilágot látott, igencsak érdekes csehországi balesetben is az emberi tényező volt a gyenge pont. Többszörösen!

 

Az internet tele van kicsúszó, megpördülő és parkoló autókba csapódó Mustang videókkal, így lassan a típus már mémnek számít autós körökben. Persze, ezekről az esetekről nem az autó tehet, inkább az áll a jelenség hátterében, hogy az erős hátsókerekes verda sok piacon kimondottan elérhető alternatívának számít. A nagy számok törvénye alapján így olyanok is hozzá jutnak, akik nem tudják uralni az amerikai vasat, de szeretnének parádézni vele. Most Csehországból érkezett egy igencsak érdekes videó, aminek főszereplője egy Shelby GT500-as és egy Renault Megane.

Mit láthatunk? A Shelby sofőrje a kereszteződésben a tilos jelzésnél lő ki és majdnem összeütközik a francia járgánnyal, de annak vezetője szerencsére időben észleli a veszélyt és lefékez. Az amerikai izomgép ezután elfordul balra, de ezen a ponton el is veszti emberünk az uralmát a kocsi fölött és egy táblát letarolva megint ráfordul az előbb eltévesztett célra, a Renault kombira. Ebben az esetben már nincs tévesztés, a célpont bemérve, a Mustang olyan precízen érkezik, mint egy hőkövető rakéta!

hirdetés

A látványos baleset szerencsére csak anyagi kárral járt, személyi sérülés nem történt, viszont a Shelby vezetőjének komoly következményekkel kell még szembenéznie. A rendőrség közleménye szerint ugyanis a kölcsönkapott autót részegen vezette, ráadásul jogosítvánnyal sem rendelkezett! Bravó!

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button