Autós Hírek

A szalonból egyenesen az erdőbe ment csapatni a Lamborghinivel

A Lamborghini azoknak ajánlja a Huracán emelt hasmagasságú változatát, akik szeretnék földúton is átélni a sebesség élményét. Emberünk pont ebbe a kategóriába tartozik, így nem is várt sokat a terepezéssel. A szalonból egyenesen csapatni ment.

 

A Lamborghini a Porsche 911 Dakar modellre válaszul alkotta meg a Huracán emelt hasmagasságú változatát, mely egy tökéletes eszköz a földutakon száguldozáshoz és a könnyű-terep leküzdéséhez. Ehhez persze a Sterrato nem csak hasmagasság-emelést és offroad gumikat kapott, hanem többek között haspáncélt és műanyag koptatókat is.

Ennek ellenére, mivel egy kimondottan drága különlegességről van szó, a vásárlók döntő többsége nem biztos, hogy elviszik terepen csapatásra az autót. Legalábbis az első napokban biztos nem, hagy gyönyörködjön még a család egy kicsit a terep-sportkocsi gyönyörű vonalaiban és tökéletes fényezésében.

Vannak azonban, akik máshogy gondolkodnak és szerencsére nem csak nézegetni akarják az olasz gépet, hanem ki akarják élvezni azt, amit egy ilyen szerkezet adni képes. A fenti videó is pontosan egy ilyen esetet mutat be, ráadásul eléggé a végletek mezsgyéjén mozogva. Emberünk ugyanis nem szórakozott, hanem a szalonból egyenesen terepre hajtott, ahol nem is kímélte a technikát. Túlélte a Lamborghini? Természetesen igen, mivel pontosan az ilyen használatra lett felkészítve.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button