______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

A Mini tényleg megépítette a jövőbe illő kisbusz tanulmányát

hirdetés

A Mini tavaly év végén jelentkezett a Vision Urbanaut névre keresztelt digitális tanulmánnyal. A szórakoztató-pihenő kisbusz koncepció azóta ment a levesbe? Dehogy, már meg is épült a fizikailag létező változat is!

 

Tavaly novemberben mutatta be a Mini az erősen jövőbe mutató koncepcióját, melyet csak Vision Urbanaut néven emlegettek. Egy olyan kisbuszról van szó, mely igény esetén akár egy kisebb lakássá vagy szórakozóhellyé is átalakítható. Ekkor még csak digitális formában láthattuk a terveket, most viszont ténylegesen megvalósult a tanulmány!

Érdekes tény, hogy a BMW-hez tartozó márka fizikailag is megvalósította az elképzeléseket, mert ez azt jelenti, hogy akár hosszabb távon, de szerepelhet a tervek között egy sokrétű mikrobusz palettába építése. Ha ez megtörténik, abban biztosak lehetünk, hogy elektromos lesz (hiszen eleve annak találták ki), az viszont kérdéses, hogy tényleg megmarad-e a teljes átalakíthatóság.

hirdetés

Talán az úgynevezett közlekedő kapszulák korában láthatjuk majd a végleges változatot, azaz egy olyan eszközként, mely már sofőrt nem kíván meg magának (bár a tanulmány rendelkezik eltüntethető kormánnyal), hanem minden téren az utasok kényelmét és igényeit szolgálja majd ki.

Mert bizony, egyre több techipari cég kezdte meg a fejlesztéseket ebbe az irányba és hát érthető, hogy a BMW sem akar kimaradni.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button