______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

A jövőben minden Peugeot modellnek lesz teljesítményre kihegyezett változata

hirdetés

A Peugeot vezérigazgatója jelentette be, hogy az 508 PSE nem egyedülálló akció a palettában, a későbbiekben ugyanis minden egyes újonnan megjelenő modell kap majd egy ilyen teljesítményorientált változatot.

 

Jean-Phillipe Imparato az Auto Express magazinnak beszélt a Peugeot jövőre vonatkozó terveiről, ami két fontos tényre is rávilágított. Az első ilyen, hogy a Peugeot vezér komoly mértékben hisz a paletta frissen tartásából következő fejleményekre, azaz jóval több új oroszlános járgányra számíthatunk a jövőben, mint eddig.

“Minden egyes évben és minden egyes régióban nagy premiert szeretnék. Ez már 2021-re is értendő, méghozzá márciusban is nagy leleplezéssel készülünk.”- mondta Imparato, majd hozzátette, hogy ő már egy jó ideje sürgeti a minden évben új modell stratégiáját.

hirdetés

Ami talán még ennél is fontosabb, hogy a jövőben bizony folytatódik az, ami az 508 PSE (Peugeot Sport Engineered) modellel megkezdődött, azaz további teljesítményorientált modell is érkezik majd a palettára. Na de mely modellek kapnak ilyen sportos kivitelt a későbbiekben? Mindegyik, ami mostantól bemutatásra kerül!

“Minden egyes modellnek az 508-al kezdődően szeretném ha lenne egy teljesítményre kihegyezett átirata a palettában. Ez még 2021-ben megkezdődik az 508 PSE-vel, mely egyben egy üzenet is a piac számára. Azt üzenjük, hogy mi nem szeretnénk, ha a villanyos átállás unalmas lenne. Még akkor is az élményt keressük, ha a CO2 kibocsátás már jóval 50 gramm alatt van.”- hangzik az ígéret.

hirdetés

Az 508 Peugeot Sport Engineered tehát még idén az év első felében megérkezik és bizony egy igazán ütős hibrid járgányra számíthatunk. A sportos karosszéria alatt ugyanis az 1,6 literes turbós benzines egységre épülő, de két elektromos motorral kisegített hajtáslánc bújik majd meg összkerék meghajtással, 360 lóerős teljesítménnyel és 520 Nm nyomatékkal.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button