______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

A Fendt termékcsalád teljeskörű értékesítésére vált az Axiál Kft.

hirdetés

Az Axiál Kft. eddig is foglalkozott a mezőgazdasági igényeket magas szinten kielégítő Fendt traktorok forgalmazásával, ám mostantól kombájnokat, bálázókat, kaszákat, rendterítőket, rendképzőket, rendfelszedő kocsikat, önjáró silózókat, valamint az önjáró permetezőket is kínálnak majd a gazdálkodóknak egy újonnan alakult kereskedelmi cégen keresztül.

 

Az Axiál Kft. már évek óta Magyarország kizárólagos forgalmazója, ha a magas igényekre tervezett Fendt traktorokról van szó. Most annyiban változik a helyzet, hogy gyakorlatilag a neves márka teljes kínálata felkerül a palettájukra.

Ehhez egy új kereskedelmi céget alapítottak, mely AgroVario Kft. néven vonul be a köztudatba. A cég központja Ácson, Észak-Magyarországon nyílik meg, a többségi tulajdonosa pedig (75 százalékban) az Axiál Kft., míg a fennmaradó részt az agrártechnológiák piacán hazánkban végzett piacfejlesztő befeketésekre specializálódott szakértő, a Nothung Zrt. birtokolja.

hirdetés

Az AgroVario kínálata professzionális mezőgazdasági eszközökből áll majd. Fendt márkájú kombájnokat, bálázókat, kaszákat, rendterítőket, rendképzőket, rendfelszedő kocsikat, önjáró silózókat és permetezőket kínálnak országos lefedettségű hálózattal és szervizháttérrel.

„Magyarország kivételesen erős agrárszektorral rendelkezik és remek potenciált kínál a Fendt által a piacon eddig nem képviselt termékcsaládok bevezetési programjához. Célunk, hogy teljeskörűen kínáljuk gazdag termékpalettánk kiváló minőségű gépeit a magyar gazdák számára.”- mondta Christian Erkens, a Fendt márka értékesítési igazgatója az európai és közel-keleti régióban.

hirdetés

Mindezek mellett, nagyszabású beruházások részeként még idén két új kompetencia központot nyit a cég Békéscsabán és Kaposmérőn, illetve Miskolcon is megkezdi működését az új szervizközpont.

Címkék

Hasonló tartalmak

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button