______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

650 lóerős BMW X3-ast mutatott be a Manhart

hirdetés

A kifutó szériás BMW X3M Competition már magában sem nevezhető lassúnak a maga 510 lóerős teljesítményével. A Manhart mesterei azonban találtak még 140 lovacskát a duplaturbós 3 literes erőforrásban.

 

Ha BMW tuningolásról van szó, akkor sokszor kerül elő a Manhart műhely munkássága. A srácok most sem aprózták el a melót és alaposan megbolondították az amúgy sem elhanyagolható X3M Competition modellt.

Az előző X3 széria csúcskivitele ugyanis már alapból 510 lőerős teljesítménnyel rendelkezett, amihez a német mesterek most egy olyan csomagot kínálnak, ami apróbb módosításokkal 650 lóerőt eredményez 800 Nm nyomaték mellett. Tényleg nem eget rengető átalakításról van szó, az MHtronik vezérlőegység mellett csak egy új kipufogórendszerre volt szükség az említett eredmény eléréséhez.

hirdetés

Külső tekintetében sem túl visszafogott a helyzet, de szerencsére a dizájnerek azért igyekeztek nem túlzásba esni a részletekkel. Az első és a hátsó lökhárító is átalakult, hátul méretes diffúzor és egy közepes méretű légterelő jelzi, hogy nem teljesen gyári megoldással van dolgunk, illetve oldalról nézve a küszöb kialakítása, a H&R rugóknak köszönhető ültetés és a 22 colos felni lehet még árulkodó.

A belső térben karbon elemekkel találkozhatunk minden mennyiségben, illetve a Manhart teljes testreszabhatóságot kínál a bőrözéssel, a varrásokkal és a kárpitokkal kapcsolatban az MHX3 650 névre keresztelt járgány esetében.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button