______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

50 darab készül a limitált kiadású Honda E-ből

hirdetés

A Honda egy exkluzív, egyedi fényezésű alternatívával kedveskedik a különleges elektromos autóra vágyó vásárlóknak. Nem lesz nehéz vele kitűnni a tömegből, hiszen mindössze 50 darab készül a nagyon egyszerűen csak „Limited Edition” névre keresztelt különleges kiadásból.

 

Már két éve piacon van a Honda E, a kompakt elektromos járgányok közönségkedvence. Várható volt, hogy ennyi idő után valamilyen módon a Honda megpróbálja újraéleszteni a hatalmas hype-ot, ami körülötte volt. Úgy gondolták, hogy erre a célra tökéletesen megfelelő lesz egy nem mindenki számára elérhető színkombináció bemutatása.

A színek pedig a következők: Premium Crystal Red, fekete. Ezek az árnyalatok nagyon tekintélyparancsoló kontrasztban vannak egymással, ami egy kicsit komolyabbá teszi ezt a bohókás négykerekűt. A tető, a hátsó és első „maszkpanelek”, a küszöb, a lökhárítók alsó része, illetve a felnik kaptak fekete fényezést. A beltéren semmi változás nem figyelhető meg, tehát a széria limitáltsága, sem a komfortra, sem a teljesítményre sincs hatással. Így az autó 152 lóerőre képes és a WLTP adatai szerint 201 kilométer a hatótávja.

hirdetés

A reklámkampány nagykövete a jelenleg regnáló F1-es bajnok Max Verstappen. A promóciós videó forgatási helyszíne Dozza volt, az olasz F1-es nagydíj előtt. Ezt nyilatkozta a címvédő az újdonságról: „A Honda E Limited Edition egyszerűen imádni való. A divatos külső, a praktikus kialakítás, valamint a mókás vezetési élmény teszi ezt az autót egy nagyszerű városi elektromos autóvá.”

Már rendelhető is a különlegesség, 38 120 font az ára, ami 1200 fonttal több, mint amit egy tömeggyártásban készülő változat esetében tapasztalhatunk.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button