______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

2,7 másodperced lesz elővételben megvásárolni az új Porsche cipőt

hirdetés

Miért ennyi? Mert pontosan ennyi idő kell a 911 Turbo S-nek, hogy elérje a 100 kilométeres óránkénti sebességet! Aki lemarad, az majd pár hónap múlva próbálkozhat újra, amikor hivatalosan is megkezdődik a surranók értékesítése.

 

Nem mindennapi akcióval jelentkezik nemsokára a Porsche Design és a Puma, érkeznek ugyanis a 911 modell történetének emléket állító cipők. Pontosan nyolc darab, melyek mindegyike valamelyik ikonikus széria előtt tiszteleg.

A különleges surranók alapvetően két Puma modellre építkeznek majd. Négy darab a Future Rider modell kínálatából kerül ki, a másik négynek pedig a Puma Speedcat lesz az alapja. Persze, a két különböző cípő két különböző korszakot is jelképez Porsche szinten, így a Future Rider átiratok például a német sportkocsi léghűtéses változatainak, egészen pontosan a 930 Turbo 3.0-nak és a 3.3-nak, illetve a 964 911 Turbo és a 993 911 Turbo modellnek lesznek a surranói. A másik négy lábbeli viszont már a vízhűtéses motorral szerelt változatokat, a 996, 997, 991 és a 992 911 Turbo-t jelképezi majd.

hirdetés

Ami még ennél is különlegesebb, az a kollekcióra érkező megrendelések felvétele lesz. A Porsche Design oldalán ugyanis elindult egy visszaszámlálás, aminek a végén megjelenik majd egy “Buy Now” gombocska, amit megnyomva előrendelést lehet leadni egy tetszőleges példányra. Azonban jobb lesz figyelni, mert a gomb csupán 2,7 másodpercig lesz elérhető, aztán már hiába nyomogatja az ember, nem fog történni semmi. Miért csak ennyi ideig vesz majd fel előrendeléseket a Porsche? Hogy érzékeltesse, hogy milyen gyors az új 911 Turbo S modell, aminek pontosan ennyi időre van szüksége, hogy elérje a 100 kilométeres óránkénti tempót.

Akinek tehát nem acélos az internet kapcsolata, vagy csupán egy pillanatig félre pillant a művelet alatt, az bizony lemarad az első példányokról. Csüggedni azonban nem szabad, később (valószínűleg hónapok múlva) a cipők mindegyike elérhető lesz bárki számára.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button