______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Visszatér Luc Donckerwolke, mint a Hyundai kreatív igazgatója

hirdetés

Áprilisban jelentette be a belga formatervező zseni, hogy egy ideig visszavonul a munkától és inkább a családjára koncentrál, most viszont mégis visszatér a Hyundai kötelékébe, mint a márka új kreatív igazgatója.

 

Fél év, úgy néz ki, hogy ennyi pihenőre volt szüksége Luc Donckerwolke formatervezőnek mielőtt újra munkába áll. Még áprilisban jelentette be ugyanis a belga zseni, hogy otthagyja a Hyundai csapatát, mert szeretne minél jobban a családra koncentrálni, most pedig a koreai márka árulta el, hogy Luc visszatér, mint kreatív igazgató.

Donckerwolke tehát pályafutásának második fejezetét kezdi meg a Hyundai-nál, miután 2016-2020 között lehúzott már négy évet a szóban forgó márkánál. Előtte a Volkswagen és a Peugeot kötelékében is dolgozott. Olyan autókat köszönhet neki többek között az autós világ, mint például a Skoda Octavia és a Fabia első generációja, az Audi A2 és A4 kombi, illetve a Hyundai Kona, Genesis G80-G90 is.

hirdetés

Az eddigi információk szerint ő viszi tovább a Genesis modellek formai átalakulását de nagy szerepe lesz az Ioniq elektromos almárka igazgatásában is, illetve a jövő Hyundai és Kia tanulmányautóit is a belga dizájner felügyelete alatt rajzolja majd meg a konszern.

 

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button