______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Vannak hiányosságai, de még így is autóáron kelt el ez a Tesla különlegesség

hirdetés

Egy kis horpadás itt, egy igen mély karc ott, ja meg hiányzik a kocsi egyik fele is. Ez nem lehet akadály arra, hogy egy Tesla új gazdát találjon magának.

 

Igencsak érdekes hirdetés bukkant fel a napokban az egyik népszerű online piactéren. Eladóvá vált ugyanis egy szép bordó Tesla Model 3 Performance. Persze, ebben még nincs is semmi különleges, csak hogy ennek a kocsinak lényegében nincs egy ép alkatrésze sem. Vagyis hát van, szemmel láthatóan a hajtáslánc valami csodával határos módon teljesen működőképes maradt.

Hogy pontosan mi történt az elektromos járgánnyal, azt nem írja le a hirdető, de ahogy kinéz lehetett ez rázuhanó repülőgéptől kezdve a féltékeny buldózeres bosszújáig bármi. Viszont jön-megy, szellősen, de teszi a dolgát, így megért egy próbát az értékesítés.

hirdetés

És mi lett a licit eredménye? Az 1 dolláros beugróból pillanatok alatt 16 ezer dolláros, azaz csaknem 5 millió forintos nyertes ajánlat lett, így sikeresen zárult az aukció. Hogy mi lesz a szebb napokat is látott különlegesség további sorsa? Amerikában akármi! De tényleg!

Az is lehet, hogy alkatrésznek bontják szét, de őszintén azon sem lepődnénk meg, ha később valami extrém őrültség épülne belőle, amivel akár mi is találkozhatunk a legközelebbi amerikai túránk során!

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button