______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Valaki már árulja az elektromos Rolls-Royce példányát

hirdetés

Az elektromos Rolls-Royce Spectre kiszállítások éppen csak elkezdődtek, de máris feltűnt egy példány egy árverési oldalon. Bátor húzás a tulajdonostól, miután tavaly a márka vezérigazgatója kijelentette, hogy aki azonnal értékesíti a haszon reményében a saját példányát, az ki lesz tiltva a Rolls-Royce szalonokból.

 

A Rolls-Royce első tisztán elektromos modellje a Spectre, melyre hamar komoly várólista alakult ki. Természetesen ilyenkor szoktak megjelenni a nyerészkedők is, akik az elsők között adják le a rendeléseket csak azért, hogy nem sokkal később jelentősen felárazva tovább is adják az autókat.

Éppen ezért tavaly a Rolls-Royce kijelentette, hogy komoly retorziókkal lépnek fel a nyerészkedőkkel szemben. Ezek között van, hogy aki az éppen megérkezett autóját azonnal értékesítésre kínálja fel, az nem vásárolhat többet autót tőlük, azaz egy életre ki lesz tiltva a Rolls szalonokból.

hirdetés

Mekkora visszatartó tényező ez? Éppen most bukkant fel a Bring a Trailer aukciós portálon egy példány, mely összesen 159 kilométert futott, azaz gyakorlatilag még egy komolyabb töltést sem kapott az eredeti tulajdonosától.

Az árverés jelenleg 380 ezer dolláron áll, de még négy nap hátra van az akcióból. Valószínűleg az utolsó pillanatokban pörög majd fel igazán az aukció. Legalábbis nagyon reménykedhet benne az eladó, mivel jelenleg nem csak a Rolls-Royce tiltást kockáztatja, hanem azt is, hogy áron alul megy el a Spectre, melynek a jelenlegi vételára 420-500 ezer dollár közötti összegre tehető.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button