______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Új modellel bővül jövőre az Alfa Romeo palettája

hirdetés

Egy teljesen új modellen dolgozik az Alfa Romeo. A márka vezérigazgatója egyelőre csak annyit árult el, hogy ikonikus, szexi és a márka múltjához méltó autó lesz.

 

Az Alfa Romeo háza táján mostanság nagy csend honolt, aminek az lehet az oka, hogy a srácok szépen csendben egy új modellen dolgoztak, ami a most kiszivárgott információk szerint akár már jövő márciusban bemutatkozhat.

Na de miről is van szó pontosan? A márka vezérigazgatója még nem árult el konkrétumokat az Autocar magazinnak, csupán arra tért ki, hogy a márka fanatikusainak igényeit szeretnék kielégíteni egy különlegességgel.

hirdetés

“Ikonikus lesz, szuper szexi és egyértelműen felismerhetően Alfa Romeo. Még nem készült el, de dolgozunk rajta. A pozicionálásán is. Nagyon sok rajongónk van különleges kérésekkel”- hangzott Jean-Philippe Imparato állásfoglalása. Mindezek tudatában egyre valószínűbb, hogy végre nem egy új SUV modell bemutatására, hanem egy ízig-vérig sportkocsi leleplezésére készülnek az olaszok.

Pletyka szinten már korábban hallani lehetett, hogy saját, házon belül fejlesztett alvázzal is készül az Alfa Romeo. Erre az alapnak talán az első fecskéje lehet az újdonság, mely egyes feltételezések szerint a már ismert 2,9 literes turbós benzines V6-os erőforrás továbbfejlesztett változatát kapja majd meg, illetve Imparato elmondása szerint dizájn terén sokat merít a márka korábbi modelljeiből is.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button