______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Tragédia a Dakaron

hirdetés

Sajnos az idei Dakar-rali sem ért véget tragédia nélkül. A tehetséges spanyol motorversenyző, Carles Falcón a verseny második szakaszában bukott akkorát, hogy nem sokkal később a kórházban elhalálozott.

 

Az autó- és motorversenyzés veszélyes üzem. Aki belevág, az tisztában van azzal, hogy akár az életébe is kerülhet egy kis hiba. Mégis tragikus, amikor valaki fiatalon távozik közülünk egy ilyen esemény miatt. Sajnos most is egy ilyen tragédiáról szólnak a hírek.

Carles Falcón, a TwinTrail Racing Team tehetséges motorversenyzője egy héttel ezelőtt óriásit esett a Dakar-rali második szakaszában. A sérülése olyan súlyos volt, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni. A művelet sikeres volt, gyorsan mentőhelikopterrel kórházba is szállították. Tegnap viszont érkezett a hír, hogy sajnos Carles feladta a harcot. A hivatalos jelentések szerint a szívmegállása után keletkező neurológiai gondok miatt alakult úgy, hogy nem volt esélye a túlélésre.

hirdetés

“Carles vidám figura volt, mindig aktív, szenvedélyesen csinált mindent, különösen a motorozást. Úgy hagyott itt minket, hogy az álmát élte, a Dakaron versenyzett. Jól érezte magát, boldog volt. A mosolyára és arra a boldogságra kell emlékeznünk, ami belőle sugárzott. Informatikai mérnöknek tanult, hobbiból motorozást oktatott és túrákat vezetett. Sok tanítványa volt. Türelmes, energikus és felvillanyozó oktatóként ismerte mindenki, mellette élvezet volt a motorozás” -hangzik a csapat közleményében.

Carles Falcón 45 éves volt. Nyugodjon békében!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button