______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Tovább csúszik a Halálos Iramban kilencedik részének a premierje

hirdetés

Először a koronavírus járvány tett be a Halálos Iramban filmek legújabb felvonásának, most pedig nem szeretnék James Bond-al összeereszteni a mindig elképzelhetetlen helyzetbe kerülő autós bandát. Jövő május végéig még várnia kell annak, aki kíváncsi a kilencedik részre.

 

Bár sokan temették már a Halálos Iramban szériát (igen, lassan tényleg sorozat szinten beszélhetünk róla), az új filmek viszont csak jönnek egymás után. Persze, ha éppen nem akasztja meg a sorozatgyártást pár előre nem látott tényező..

A koronavírus járvány ugyanis lehetetlenné tette, hogy még idén a tervezett időpontban bemutassák a “család” legújabb kalandját, így az új premier 2021 április legelejére lett kitűzve. Egészen mostanáig, ugyanis kiderült, hogy az új James Bond film is ekkor kerül ki a mozikba és hát a 007-es nem tűri maga mellett a konkurenciát, ha lövöldözésről van szó. A jelenleg aktuális premier dátum tehát május 28, természetesen először az amerikai mozikban, ha a vírushelyzet lehetővé teszi a vetítéseket.

hirdetés

A kilencedik Halálos Iramban filmet egyébként ugyan az a Justin Lin rendezi, aki a második, harmadik, ötödik és hatodik részt is levezényelte. Természetesen Vin Dieselt ismét Dominic Toretto szerepében láthatjuk majd, de nem maradhatott le a család többi résztvevője sem, így Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Charlize Theron és Helen Mirren is a saját szerepkörét játssza majd tovább. Új szereplő lesz viszont Michael Rooker, Cardi B, Finn Cole és John Cena, az utóbbit ráadásul mint Dom Toretto testvére, Jakob Toretto láthatjuk majd viszont a vásznon.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button