Autós Hírek

Távolról is lehet röfögtetni az új Mustangokat

A Ford Mustang távirányítóján egy bizonyos kombináció lenyomásával az autó nem csak hogy beindítható távolról, hanem még a motorját is lehet túráztatni. Csupán az aktív kipufogó-csomag kell hozzá, meg persze az automata váltó.

 

A Ford nemrég mutatta be a Mustang legújabb generációját, melynek egyre több különleges funkciója lát napvilágot. Most például kiderült, hogy az autó nem csak hogy beindítható távolról, hanem még a motorját is lehet ilyen módon túráztatni.

A lényeg, hogy ha az autóhoz megrendeljük az aktív kipufogó-csomagot, akkor alapból beépítésre kerül egy olyan funkció, hogy a távirányító gombjaival életre kelthető a motor. Persze, ehhez külön gombokat nem telepítenek a “kulcsra” a gyáriak, hanem a nyitás-zárás kombinációval kell játszani, azaz ezeket bizonyos sorrendben lenyomva aktiválódik a bemutató.

A funkció az összes kapható motorral működik, de feltétele, hogy automata váltós legyen a kocsi. Értelemszerűen ez biztonsági okokból van így, hogy egy sebességben hagyott járgány ne rombolja le a fél utcát sofőr nélkül.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button