______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Színes paletta, avagy egy képösszeállítással csinál kedvet a BMW az Individual programhoz az M3 és M4 vásárlóknak is

hirdetés

Ahhoz eddig sem fért kétség, hogy a BMW extrém testreszabhatóságot biztosító Individual programja segít kitörni a hétköznapok szürkeségéből. Most az új M3 és M4 vásárlók tapasztalhatják meg, hogy mire is gondolnak a bajorok színesítés gyanánt.

A BMW már évek óta kínál nagymértékű testreszabhatóságot az autóihoz az Individual programon belül, most pedig eljutottunk odáig, hogy az új M3 és M4 tulajoknak is lehetőségük van kitűnni a többi vásárló közül.

Legyen szó egyedi fényezésről, extrém belső színösszeállításról vagy újragondolt aerodinamikai elemekről, a program keretein belül a németek igyekeznek minden felmerülő igényt kiegészíteni. Persze, ez erősen feláras opció, de aki egy új M3 vásárlásán gondolkodik, azt valószínűleg nem riasztja el pár millió forint ide vagy oda…

hirdetés

A kínálatba a gyáriak most néhány látványos összeállítással engednek betekintést, amivel nagyjából képbe kerülhetünk, esetleg ihletet meríthetünk a későbbiekhez. A speciális fényezések közül megtalálható például a képeken a Tűz Narancs, a Fagyott Fekete, a Kréta, a Macao Kék metál, a Miami Kék és az Alkonyat Lila metál.

Belső tekintetében az Elefántcsont Fehér és a Kyalami Narancs emelendő ki, de választható még például a Fiona Vörös és a klasszikus hatású Merino Szarvasgomba Barna árnyalat is.

hirdetés

Ha még több kreativitás rejlik valakiben, az bátran nekieshet a gyári Individual konfigurátornak is. Már csak játéknak és szórakozásnak sem utolsó program, csak a fényezéseknél senki se felejtsen el átkattintani a special, azaz különleges árnyalatokra!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button