______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Szezonra készül az Opel, avagy itt a kempingezős Zafira Life

hirdetés

Szépen tavaszodik, az ember ilyenkor egyre inkább kikívánkozik a természetbe. Tudja az Opel is, hogy ilyenkor kell megvillantani egy igazi kempingezős járgányt Zafira Life alapokon.

 

A hosszú ideje tartó bezártság, na meg a tavasz első reménysugarai akaratlanul is felélesztik az emberben azt az ösztönt, hogy ilyenkor menni kell. Menni valahova, lehetőleg ki a természetbe és az sem baj, hogy ha ez a kaland napokig is elhúzódik!

Ilyenkor, amikor ezek az érzelmek felbugyognak az emberben, egyből megcsillan a marketingesek szeme, azaz most érdemes kempingezős verdákat mutogatni, hiszen kezdődik a szezon, érthető módon mindenki kabrióra vagy lakóautóra vágyik. Az Opel a Cascada kifutása után ugyan nyitható tetős modellt már nem kínál, nagyon úgy tűnik, hogy a kempingezőket nem akarja cserbenhagyni. Itt az új Zafira Life alapokra épített Crosscamp Lite.

hirdetés

Az átalakítást a német Crosscamp cég végzi és olyan apróságokat hoztak el a Zafira specifikációs listájára, mint például a gáztűzhely, az 1,8 kilós gázpalackot befogadni képes tároló, az oldalsó ajtó nyitásával elérhető, szinte mindent elnyelő fiókok, na meg persze a programozható hűtés-fűtés. A 13 literes hűtőládát az első ülések közé rejtve találjuk.

Fekhelyek tekintetében is jól áll a Zafira, hiszen a hátsó üléseket lehajtva egy 140×200 centis fekvő felületet kapunk, na meg persze a felfelé bővíthető tető alatt is elhelyezhető még két 120×200-as ágy.

hirdetés

A Crosscamp Lite ezzel együtt persze nem téveszthető össze egy lakóautóval, azaz külön vizesblokk nem található benne. Gazdag felszereltséggel viszont igenis bír az autó, például alapáron jár hozzá sávtartó automatika, emelkedőn elindulást segítő rendszer, vészfék asszisztens,180 fokos látószöget lefedő tolatókamera és head-up kijelző. A kemping Zafira ára 45 ezer euró (16 millió forint) Németországban.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button