______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Szériaváltozatot kap a variálhatóság mintaképe, a Fiat Centoventi tanulmány

hirdetés

A Fiat tavaly mutatta be azt a tanulmányt, mely az egyszerűsége mellett a variálhatóságával hívta fel a figyelmet. Most úgy néz ki, hogy lehet is valami a Centoventi koncepcióból.

 

A Fiat tavalyi nagy dobása volt a Centoventi tanulmány, mely az egyszerűsége mellett pimasz módon sokoldalú variálhatóságot ígért. A lényeg annyi, hogy a külső díszítő elemek bármikor cserélhetők más dizájn vagy szín szerint, illetve a belső tér is a Legózás örömét idézheti fel bennünk.

 

hirdetés

Nem csak az üléseket lehet könnyen kikapni, hogy a helyére gyerekülést vagy esetleg tárolókereszt, asztalt pattintsunk, hanem a kárpitozás is könnyen cserélhető. Mindezek mellett a műszerfalon is több lyuk található, melyekbe gyári kiegészítőket és díszítéseket lehet tenni, így gyakorlatilag a Centoventi variálhatósága semmivel sem vethető össze.

Ami ilyen bátor, az általában tanulmány szinten meg szokott rekedni. Ám nem ebben az esetben, ugyanis a Fiat zöld utat adott a projetnek. A zöld út ráadásul szó szerint is értendő, hiszen az új Fiat 500 elektromos alapjait kapja meg a variálhatóság olasz mintaképe.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button