______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2024.06.10-2024.06.16)

hirdetés

Bátran mondhatjuk, hogy az év eddigi legtartalmasabb hetén vagyunk túl. Egy Audi 80-ast próbáltunk ki kezdésnek, majd egy rettegett alkatrész, a kettőstömegű lendkerék került górcső alá. Megnéztük, hogyan búcsúzik a Range Rover Evoque, utána pedig egy brutális elektromos járgányt vittünk el egy versenypályára. Szombaton egy igazán különleges adás következett, ahol az autózás különböző korszakaiba nyúltunk vissza egy-egy modellel. Csik is szerelt egy picit!

 

Szpíkzone S05E21: Süllyedő hajók, Speedzone-találkozók, megalkuvó VW

Mégsem eszik olyan forrón az elektromos kását, rájöttek erre a németek is, mi pedig arra, hogy jó veletek lógni, szóval támadunk!

hirdetés

Audi 80 quattro 2.3E (1992): Egy jó autó – Speedzone használtteszt

Mai szemmel nézve is nagyon jó autónak gondoljuk az Audi 80 2.3 quattrót, most el is mondjuk, miért.

Speedzone műhely: Dzsí autót vett…

hirdetés

Szerkesztőségünk Heves megyei operatőre VW konszern autót vett, pár ezer kilométerrel később azonban költséges alkatrészek kerültek a 200 ezret futott Octaviába. Vajon így is megérte?

Range Rover Evoque D200: Stílusos búcsú – Speedzone-teszt

Nem lesz már velünk ebben a formában sokáig, pedig igazán egyedi és stílusos ellenpólusa volt a tolakodó német triónak.

MG4 XPower: Szupersportautó verő bevásárlókocsi – Speedzone teszt

Az MG4 Xpower változata minden, csak nem racionális. Husz millió forintos vételáráért dupla ilyen drága sportautókat szégyenít meg, közben ránézésre nincs benne semmi különleges. Kivittük egy versenypályára is, hogy megnézzük, nagyobb-e a füstje, mint a lángja, vagy valóban van-e benne potenciál?

Fantasztikus hármas (Speedzone S12E47)

(Bugatti T35, Lamborghini Espada, Cobra 427S/C) Három korszak, három teljesen különböző típus. Egyediek, gyorsak, jellegzetesek, meghatározóak, ikonikusak és mindegyik mögött áll egy ember, aki mert nagyot álmodni. Mesélnek a gépek. Hangosan.

Vasárnapi Csik: Azt hittem, ebből még motorgenerál lesz…

Sokat látott, világjáró kisautónkról, az Autobianchiról a Speedzone-on eddig nem sok szó esett. Néha-néha talán feltűnt valamelyik videó hátterében, de mivel évek óta a Balaton mellett lakik, ezért nincs benne a fókuszban. Megbízhatóan tette a dolgát sokáig, de egy ideje már nehezen indult, még az a kicsi ereje is megfeleződött, aztán csörömpölni is kezdett. Hazahoztam. Kért egy kis betegszabit.

Természetesen továbbra is érdemes követni a közösségi média felületeinket is, ahol további érdekes tartalmakkal találkozhatsz.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button