______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2024.05.06-2024.05.12)

hirdetés

Egy gigantikus elektromos Kia, egy régi sportos Fiat és némi buszozás. Göbiék még Afrikába is eljutottak ezen a héten!

 

Egy olyan héten vagyunk túl, amely elég sokféleképpen mutatta be az autózás világát. Először is megnéztük, hogy mennyire túlzó a Kia óriási villanyosa, az EV9, majd egy sportos Fiat Punto került terítékre a 2000-es évek elejéről. Peti és Brúder buszos kalandjai drámai elemekkel folytatódtak, míg Göbi és Tanja meg sem állt Afrikáig, ahol egy Mazda CX-60 segítségével ismerkedtek meg a helyi jellegzetességekkel.

Szpíkzone S05E17: Olcsóbb autók? Felejtsd el!

Az új EU-s limit borzalmasan paradox helyzeteket szül az autópiacon, aminek biztosan mi isszuk meg a levét. De van megoldás, mondjuk. A stúdióban Vályi István, Göbölyös Zsolt, Balázs Viktor és Lakatos Gergely az MHC Mobility-től. A DJ pult mögött Sallós-Kovács Péter.

hirdetés

Kia EV9 GT-Line (2024): Közúti közellenség – Speedzone teszt

A Kia EV9 a kategória társainál elérhető(bb) áron nyújtja a tarolás és a mindenkinél hatalmasabb felsőbbrendűség érzetét az erre kívánkozóknak, mindezt a környezettudatosság lebomló műanyag csomagolásába burkolva. Azonban tegyük félre a szemfedőt és nézzük meg, miért lelkesednek oly’ nagyon ezért a ̶(h̶a̶r̶c̶k̶o̶c̶s̶i̶é̶r̶t̶) személyautóért annyian!

hirdetés

Fiat Punto Sporting (2003): Régi csibész – Speedzone használtteszt

Alig maradtak már meg, vagy az idő vasfoga rágta meg őket, vagy a tulajdonosok tiporták halálig, pedig isteni mókás kis gépek voltak ezek. Fillérekből.

Speedzone műhely: Ez olyan, mint másoknak Monza

A pillanat, amire MINDENKI várt! Brúder és SK Peti végre buszon. A C jogosítvány megszerezése után elértek a célegyenesbe. Elkezdhetik a D jogosítvány megszerzését. Ebben a videóban megmutatjuk első napjukat a tanpályán. Azért itt még lehetnek bajok…

Kígyó, teve, Mazda (Speedzone S12E43)

Átkeltünk az Atlasz hegységen, belecsúsztunk a Szaharába, ez egy kis útifilm, némi műszaki tartalommal fűszerezve, a végén pedig rájössz, mennyire jó neked, még ha nem is érzed éppen.

Kövesd továbbra is a közösségi média felületeinket is, ahol további érdekességekkel találkozhatsz. Például nyerteseket keresünk fel, hogy megtudjuk, mennyire örülnek a kisorsolt nyereményeknek!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button