______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2023.12.25-2023.12.31)

hirdetés

Az év utolsó hete sem telt unalmasan a Speedzone csatornáján, hiszen nem csak különleges autókat, hanem legalább ennyire izgalmas embereket láthattatok a képernyőn. Nagy Norbi egyből duplázott nálunk, illetve Csik tesztje és éves beszámolója egyaránt a kihagyhatatlan kategóriába tartozik. Persze, itt vannak azok a jelenetek is, amiket nem láthattatok egyik adásunkban sem.

 

Bejglikómával átitatva indult a hetünk, hiszen a szokásos Szpíkzone helyett egy élő bejelentkezést láthattunk egyenesen a karácsonyfa alól. Persze, ez csak megindította a hetet, hiszen mindjárt következő nap Csik egy kimondottan érdekes Mitsubishiről számolt be. Nagy Norbi is felbukkant, először egy felsőkategóriás felnivel majd egy bajor utcai versenygéppel. De mindezek mellett szó volt a jogosítvány megszerzésének viszontagságairól is, illetve megnézhettük azokat a felvételeket, melyek a tényleges adásokba valamiért nem kerülhettek be!

Szpíkzone S04E46: Karácsonyi különkiadás

Megmutatjuk, hogy kinek mit hozott a jézuska. Meg mást is 🙂

hirdetés

Mitsubishi Lancer: Alig találsz, pedig imádnád – Speedzone használtteszt

Rövid ideig árulták nálunk, pláne a nagy motorral, pláne nálunk, kívülről pedig annyira semmilyen, hogy el se hinnéd, mennyire jó. Pedig a Lancer gen 8. nagyon jó, csak ezt kevesen tudják róla.

hirdetés

Speedzone műhely: Mennyit ér a név?

Megérkezett a vásárfia Nagy Norbihoz, mérlegre tettük az új versenyfelniket és megnéztük, mit mutatnak a BMW-n.

Speedcast (S01E24): Tegyük tisztába: jogsiszerzés (Pető Attila Péter)

A mai Speedcast vendége Pető Attila autós oktató, aki a jogosítványszerzés körülményeiről, buktatóiról fedi fel a leplet.

BMW M2 Performance x bajnok: Megnyúznád? – Speedzone teszt

Vérzett a szívünk ugyan, de úgy gondoltuk, hogy kevés jobb kéz van az országban, mint az a kettő, amelyekkel Nagy Norbi tekerte a BMW-je kormányát az EB-n. Szóval ha valaki, akkor ő tudja, mitől is jó az M2 Performance.

Ezt majd vágd ki! (kimaradt jelenetek 2023) (Speedzone S12E25)

Sosem lehet tudni, mikor forognak még a kamerák és mi az, ami rögzül, azt pláne nem, hogy mi az, amit a vágószoftverben szépen félrehúznak a végére. Ilyenkor feszülten várjuk mindannyian az év utolsó epizódját. Ez az. Boldog új évet mindenkinek!

Vasárnapi Csik: 2023 rendben volt, na

Ha az ember az év legrövidebb napján – tehát amikor e cikket írom – is úgy tud visszatekinteni az eltelt utolsó tizenkét hónapra, hogy „na, ez fasza volt”, akkor nem lehet rossz, amit maga mögött tud. 2023-at igencsak jó szájízzel zárom – éppen itt, ezekben a sorokban.

 

Ezúton kívánunk minden egyes olvasónknak és nézőnknek boldogságban és sikerekben gazdag 2024-es esztendőt!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button