Responsive AdsHirdetési Zóna
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2023.10.30-2023.11.05)

Ez a hét a szerelés jegyében telt el, de azért eljutottunk az Audi gyárába is, hogy megnézzük a motorok építésének folyamatát. Kipróbálunk egy használt Mazda 6-ost, illetve megismerkedünk a bajor fenevaddal, a BMW XM-mel is.

 

Van az úgy, hogy nem csak a fény és a csillogás jut osztályrészül, ezért ezen a héten picit visszább vettünk a legendák mutogatásából. Szereltünk viszont sokat, illetve betekintést nyertünk a motorgyártás folyamatába is. Nézzük, pontosan mi történt most a Speedzone csatornáján:

hirdetés

Szpíkzone S04E38: Felrobbanó alkatrészárak, lekorlátozott sebességű mentőautók. …

Felrobbanó alkatrészárak, lekorlátozott sebességű mentőautók, kínai autógyár jön Magyarországra, Csikós elment Olaszországba. Jön a tél: mit tudnak az új téli gumik?

Mazda 6: Imádni fogod, ha benzines – Speedzone használtteszt

Facelift utáni, nem-dízel 165 lóerős, ráadásul egy szem rozsda sincs rajta, hiszen ez már a késői széria, beépített eső- és latyaknyugalommal. Rávetettem magam az MHC Mobility Mazda 6-osára, mert ebben a kombinációban abszolút királyság.

Speedzone műhely: Ha azt hiszed okos vagy… Nem vagy!

A takaros, 1992-es Daihatsu Charade akkumulátora indokolatlanul és gyorsan merült. Szakember javaslatára a töltés és energiatárolás minden eleme megújult, de a probléma nem tágított, alig egy hetet bírt az akksi.
Felkészültünk, okosnak hittük magunkat. Bontottunk, mértünk, ellenőriztünk és órákon át nem jöttünk rá a fájdalmasan egyszerű és nyilvánvaló hibára. Bessenyey Peti és Pere Laci azért táncoltak sötétedésig, hogy neked ne kelljen: tanulságos történet.

Speedzone műhely EXTRA: Rángat a motor, pedig semmi baja

A járműdiagnosztika nem egyszerű műfaj, pláne ha a tulajdonos hibaleírása pontatlan. A tapasztalt szerelő azonban megoldja a tanulságos esetet, tanuljunk belőle.

BMW XM (2023): Ma ilyen egy M-es BMW – Speedzone teszt

Változnak az idők, a piacfelmérések szerint az embereknek egy ilyen jubileumi M-es BMW modellre van igényük. És ha ez kell, a BMW M GmbH megcsinálta, és nem lett rossz. Ez viszont már nem az az M modell, amiért annyian rajongtunk.

Best of Hungary (Speedzone S12E16)

V6-os biturbó vagy öthengeres turbó? Igen, a legjobb motorok itthon készülnek, és a Speedzone be tudott nézni az Audi gyártósorra. Megmutatjuk nektek is a teljes folyamatot, ahogy az alutömbből motor lesz.

Vasárnapi Csik: Úszni tudni kell!

Kati szeretett kisautója, a farmotoros, sárga 500-as alapvetően megbízható jószág, négy éve van nálunk, az alatt nem sokat nyűgösködött. Aztán augusztusban, egy napon életem egyetlenje klubra akart vele menni. Hát nem ment. Több hétnyi hibakutatás következett.

hirdetés
Címkék
hirdetés

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button