______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Névre szólóan köszönte meg az AMG az idei munkát az alkalmazottaknak

hirdetés

Az AMG-Mercedes igencsak személyesen köszönte meg az alkalmazottaknak az idei kitűnő munkát: egy videóban mindenkit megemlítettek, aki a csapatban volt idén. Ez szép gesztus, ám a videóban van még egy érdekesség…

 

Az AMG-Mercedes kimondottan büszke az idei évben elért eredményekre, ami természetesen nem jöhetett volna létre a csapatban dolgozó alkalmazottak nélkül. Ezért köszönetképpen készítettek egy videót, amelyben mindenki meg van említve, aki a csapatban volt idén.

Ez igazán szép és személyre szóló gesztus, de nem az egyetlen érdekesség a szóban forgó videóval kapcsolatban. Ha ugyanis figyelmesen nézzük a kis szösszenetet, a legvégén láthatunk egy érdekes snittet: egy némileg álcázott AMG GT kigyorsít, viszont a megszokott hangorkán helyett csak visszafogott elektromos visítást hallhatunk.

hirdetés

Annak fényében, hogy még 2017-ben koncepció szinten megmutattak a németek egy hibrid GT variánst, nemrég pedig a csapat marketing igazgatója azt mondta, hogy jövőre érkezik egy konnektoros hibrid a palettába, ez bizony a hivatalosan még be sem jelentett GT 73 hibrid tesztpéldánya lesz. A tervek szerint az újdonság jövő nyáron már a premierjét ünnepelheti, a technikai részletek azonban egyelőre nem ismertek. Viszont, ha a GT koncepcióból indulunk ki, akkor jó eséllyel a dupla turbós 4 literes V8-as egységet párosítják össze egy bitang erős elektromotorral az AMG szakijai, ezzel valamivel több mint 700 lóerős összteljesítményt préselve ki a rendszerből. A tanulmány érdekessége volt és valószínűleg a széria változatban is megmarad, hogy tisztán elektromos üzemben is működőképes az autó, azaz a legnagyobb gázfröccs esetén sem kapcsol be a benzines egység, ha úgy akarjuk.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button