______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Nem beszél zöldséget a McLaren, hanem inkább fényezi azt

hirdetés

A McLaren különleges igényeket kielégítő részlege egy olyan GT-t mutatott be, melynek a fényezése a legnagyobb különlegessége. Mintegy 430 munkaórát vett igénybe, mire ilyen szép zöld lett az autó.

 

A McLaren külön részleget tart fent azért, ha valami extrém és különleges igény merül fel a tehetős vásárlókban. Ez az MSO (McLaren Special Operations), mely most vagy unalomból, vagy pedig bizonyítási vágyból összedobott egy autót, mely olyan szinten zöld, mint semmi más.

 

hirdetés

A srácok három különféle selyemfényű árnyalatot (Hordell Green, Arbor Green és Steppe Green) álmodtak rá a GT-re, ráadásul nem egyenként, hanem egyszerre. Ezt úgy kell elképzelni, hogy elölről hátrafelé haladva váltakoznak a színek, viszont átmenet gyakorlatilag nincs. Aprólékos és időigényes munka volt, a gyártó elmondása szerint egészen pontosan 430 munkaórát vett igénybe csak a fényezés elkészítése.

Ha ez nem lenne elég, a belső tér is kapott egy “enyhe” átalakítást. Itt a zöld varrások és betétek mellett a kasmírgyapjú indokolatlan mértékű felhasználása a leginkább szembetűnő. Drága és finom anyag ez, viszont a tisztán tartása teljes és felelősségteljes embert kíván!

hirdetés

A motorhoz most nem nyúltak hozzá az MSO szakijai (pedig értenek ahhoz is), így a 4 literes V8-as egység továbbra is 620 lóerőt ad le a Verdant, azaz “zöldellő” becenévvel ellátott különlegesség motorterében.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button