______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Negyedmérföldre hív a LEGO legújabb autós szettje

hirdetés

A LEGO nem áll távol az autóversenyzés világától, sőt a srácok egyre több készletet dobnak piacra ezzel a témával. Most például a gyorsulási versenyek szerelmeseit célozzák meg egy szettel, melyben két ikonikus dragster található meg.

 

A LEGO Speed Champions szériája kimondottan az autóversenyzés szerelmeseinek kínál alternatívákat. Persze, nem kell Technic szintű kidolgozottságot és méretarányokat várni, de azért kellemes, gyorsan összerakható szettekről van szó, inkább gyűjtői értékekkel. Most egy kimondottan érdekes összeállítás került piacra, mely a gyorsulási versenyek világába kalauzolja el a rajongókat. Dodge fanatikusok előnyben!

A 627 darabos készletből ugyanis két ikonikus dragster építhető össze. Az egyik a Mopar Dodge SRT Top Fuel Dragster, mely összerakva 35 cm hosszú és 10 cm magas, a másik pedig az 1970-es Dodge Challenger T/A 16 centis hosszúsággal és 5 centiméteres magassággal.

hirdetés

További érdekesség, hogy a Challenger T/A a Speed Champions széria első lila autója, illetve a szettben két “pilóta” is található, egy férfi és egy nő. Az utóbbi nem véletlen, hiszen a Top Fuel Dragsternek tényleg női pilótája van Leah Pruett személyében.

A készlet értékesítése június legelején kezdődik meg, az ára pedig 50 dollárra, azaz nagyjából 14 ezer forintra tehető.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button