______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Nálunk nem lesz extrázható a Ford Explorer, mert már eleve mindent megkap az ember vásárláskor

hirdetés

A Ford az Explorert minden piacon elérhetővé teszi, természetesen más és más specifikációkkal. Nálunk például csak hibrid lesz belőle, ráadásul alapból minden egyes extrát megkapnak majd a vásárlók.

 

A Ford az Explorert globális modellé tette, azaz most már nálunk is elérhető lesz az “amerikai álom” egy darabkája. Ráadásul nem csak egy falatkát kapunk belőle, hanem nemes egyszerűséggel elénk tolják az egész tortát, ha vásárlásra adjuk a fejünket.

Ez annyit tesz, hogy a járgány csak csúcsfelszereltséggel lesz elérhető, azaz csupán annyit dönthetünk majd el, hogy a sportosabb megjelenéssel bíró ST-Line vagy a prémium hatásra kihegyezett Platinum felszereltséggel szeretnénk majd kézhez kapni az új járgányunkat.

hirdetés

Egyéb választható extra nincs (na jó, spéci fényezést kérhetünk esetleg hozzá), ugyanis ezekben a felszereltségi szintekben már alapból benne van minden, amit kínál a gyártó az Explorerhez, legyen szó akár a fűthető/hűthető bőrülésekről vagy az akár 10 eszközt is kiszolgálni képes fedélzeti Wifiről, meg az összes többi végeláthatatlan számú kényelmi kiegészítőről.

Szintén megköti a kezünket a gyártó a hajtásláncok tekintetében is, ugyanis a hazai kereskedésekben csak a 3 literes duplaturbós V6-os egységre épülő konnektoros hibrid rendszer lesz elérhető 450 lóerős teljesítménnyel és egészen brutális 840 Nm nyomatékkal. Az elektromos motor egy 14 kWh-s akkumulátor csomagból nyeri az energiát, ami akár 50 kilométeres elektromos hatótávot is képes biztosítani a méretes Explorer számára, azaz itthon minden példány zöld rendszámos lesz.

hirdetés

Azt tehát láthatjuk, hogy mi mindenből a legjobbat fogjuk megkapni. Na de vajon mennyiért? Most már ez sem titok! Az ST-Line ára 26 millió forint, a Platinum pedig kétszázezer forinttal drágább ennél. Ez nem kis pénz, viszont ha bele gondolunk, hogy hasonló méretű és felszereltségű hétülésest mennyiért kaphatunk a konkurenciánál, már nem is annyira vészes a sztori.

Ja és ha már hétüléses, természetesen az Explorer esetében is jár a nagycsaládosok számára a 2,5 millió forintos állami kedvezmény, aminek igénylésével máris “csak” 23,5 millió forintot kell otthagyni a kasszánál.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button