______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Mostantól a saját ujjlenyomatoddal is kérheted a Porsche 911-esed

hirdetés

Akárcsak a legtöbb drága és exkluzív autókat gyártó cég, a Porsche is egyre komolyabban törekszik az egyediségre és a személyre szabhatóságra. Egészen új szintet sikerül most elérniük: a megrendelő kinagyított ujjlenyomata jelenhet meg a csomagtér fedelén.

 

Legutóbb a Rolls-Royce vezetősége árulta el büszkén, hogy nincs két ugyanolyan modelljük az utakon, amit a magas fokú személyre szabhatósággal értek el. Most nemsokára a Porsche is csatlakozhat ehhez az állásponthoz, hiszen a németek Exclusive Manufaktur részlege nem csak hogy bármilyen színt kikever a megrendelőknek, hanem igény esetén még az ujjlenyomatukat is képes a csomagtérfedélre (igen, előre) nyomtatni, egyelőre csak a 911-esek esetében.

Ehhez egy újonnan fejlesztett robotkarral is rendelkező nyomtatóra van szükség, na meg az ujjlenyomat levételére. Mindezek után a szerkezet eszméletlen pontossággal viszi fel az elemre a festéket, amit polírozás után szerelnek fel az autóra. Bizony, az előre legyártott fólia matrica már a múlté…

hirdetés

Ezzel nem csak egyedi lesz a járgány, hanem minden eddiginél személyesebb is. Viszont, mint mindig, az egyediségnek most is ára van. Egészen pontosan ez az akció 7500 euróval, azaz csaknem 2,5 millió forinttal dobja meg az autó árát.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button