______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Mosás, egy kis anyagi kárral megfűszerezve

hirdetés

A gépi mosók borzalmairól sokan ódákat zengenek. Van, akinek a fényezése bánta a látogatást, mások letört antennákról számolnak be. Most egy Range Rover tulajdonos megtapasztalta azt is, hogy milyen, amikor a folyamat közben egyszer csak felnyílik a csomagtér ajtaja.

 

Van, aki időhiány miatt kedveli a gépi mosókat, mások hallani sem akarnak arról, hogy a pörgő kefék hozzáérjenek az autó fényezéséről. Valahol mindkét oldalnak igaza van, de azért nem árt vigyázni az ilyen megoldásokkal. Például észben kell tartani, hogy a kefe nem ember, így ha valami olyan kerül az útjába, amit a szenzor nem érzékel, akkor azt kíméletlenül le fogja szakítani a kocsinkról.

Itt van például ennek a Range Rover tulajnak az esete, akinek valahogyan mosás közben sikerült felnyitnia a csomagtér ajtaját. A szerkezet először alaposan elmosta az ajtó belsejét, majd elindult volna dolgozni a járgány első részén is. És a kefe munkamorálját nem lehet letörni holmi kinyílt ajtókkal, amit most igencsak drágán tanult meg a drága SUV tulajdonosa. Mellesleg pontosan ilyen esetekre van vészleállító gomb a mosókban, amit vagy a kezelőnek, vagy pedig a tulajdonosnak kell megnyomnia, mosó típustól függően.

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button