______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Miután lebukott az új S-osztály, a Mercedes hivatalosan is cameózott egyet vele

hirdetés

Pár napja kerültek ki az internetre a jövőre érkező új S-osztályról azok a képek, melyeken lényegében álcázás nélkül bukott le az autó. Most a Mercedes egy hivatalos videóba is belerakta a kocsit, igaz ők még némileg titkolózva tették ezt.

 

Alig pár napja bukkantak fel azok a képek az interneten, melyeken már leplezés nélkül lehet megcsodálni a Mercedes S-osztály jövőre érkező új generációját. Persze, a szivárogtatás nem volt tervszerű, valakinek egy elbontásra váró előszériás példányt sikerült alaposan körbefotóznia.

Előszéria ide-vagy oda, amit látunk, az már változni nem fog. Ennek fényében hozzá kell szokni, hogy most már a csillagosok zászlóshajója is a CLA-CLS esetében megszokott kifelé szélesedő hátsó lámpákat kapja meg, illetve, hogy az első traktust a nagyméretű hűtőmaszk és a mellette eltörpülő fényszórók határozzák meg.

hirdetés

A legfontosabb változások a belső térben figyelhetők meg. Az új S-osztály ugyanis már nem az egybeépített kijelzőkkel készül, hanem a digitális műszeregységtől elkülönítve, függőleges elrendezéssel kapják meg a tehetős vásárlók a gigantikus központi kijelzőt.

Ennek is köszönhető, hogy szinte minden fizikai gomb eltűnt a műszerfalról, azaz ezt a kijelzőt tapogatva lehet majd elérni a funkciók többségét.

hirdetés

A lebukásra természetesen gyorsan reagált a Mercedes is. Viszont még nem a teljes leleplezést tartották meg a gyáriak, hanem az üzemek újranyitásáról szóló videó végére tettek be egy még igencsak álcázott példányt.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button