______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Mikor fogod te is vezetni az AMG Project One-t? Virtuálisan már idén év végén!

hirdetés

A Microsoft bejelentette a Forza Horizon széria legújabb generációját. Az ötödik felvonásban Mexikóba csábít az autós fesztiválozás virtuális világa!

Aki ismeri a Forza játékokat, azoknak nem kell bemutatni a Forza szériát sem. Ez egy amolyan mellékág a pályaversenyzéssel foglalkozó játékok mellett, melyben szabadabb, kötetlenebb szórakozáshoz juthatnak a játékosok.

Az utolsó felvonás, az Angliában játszódó, 2018-ban debütált negyedik rész volt, mely a PC és az Xbox játékosokat egyaránt képernyő elé csábította, még akkor is, ha nem kimondottan benzinvérű emberekről van szó. A Horizon ugyanis leginkább a fesztiválhangulattal és a pörgős játékmenettel hívja fel magára a figyelmet, mindezek mellett pedig a legkívánatosabb járgányokat kínálja fel vezetésre. A széles megszólított rétegnek köszönhetően nem csoda tehát, hogy már egy ideje megy a találgatás: az ötödik részben hol csapathatunk majd az általunk favorizált autókülönlegességekkkel?

hirdetés

A Microsoft most pontot tett a találgatások végére, az ötödik rész Mexikóban játszódik majd. A megjelenés novemberben esedékes, a választható többszáz autó milétét pedig egyelőre homály fedi. Legalábbis részben, ugyanis a borítón megjelenő fő autó a Mercedes AMG Project One, azaz a németek csoda hibridje már biztos ott lesz a kipróbálható verdák között.

Címkék

Hasonló tartalmak

Egy komment

  1. “Aki ismeri a Forza játékokat, azoknak nem kell bemutatni a Forza szériát sem.”

    Laliiiii, bár még életemben nem játszottam sajna még egy Forzával sem , gondolom Horizont akartál pötyögni ? 3x elolvastam a mondatot, mire felfogtam, hogy nem értem ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button