Autós Hírek

Mennyire bírja a nullkilométeres Ferrari a nyúzást?

Jake Paul egy kimondottan felkapott Youtube videós, így természetesen komoly anyagi háttérrel is rendelkezik. Most például egy Ferrari 296 GTB-t vásárolt magának, amit laza egy óra alatt sikerült kitartó nyúzással majdnem tönkre is tenni.

 

Egy új Ferrari vásárlása mindig óriási pillanat. Az ember elmegy érte, ünnepélyesen átveszi és óvatosan hazagurul vele, hogy el tudjon dicsekedni a családtagoknak az új szerzeménnyel. Persze, egy picit máshogy is alakulhat a dolog, ha mondjuk egy globális szinten felkapott Youtuber vagy.

Jake Paul ugyanis úgy döntött, hogy ő kihagyja a kimélő szakaszt a 296 GTB átvétele után és egyből rátér a nyúzásra. Először kipróbált pár 2,9 másodperces 100-ra gyorsulást, majd egyből egy parkoló felé vette az irányt, ahol elkezdte a “fánkok” gyártását. Nem is akárhogyan, hanem nyél gázon, amit csak egy darabig értékelt a Ferrari elektromos rendszere, majd elkezdtek sorban felvillanni a hibaüzenetek, majd jött az utasítás is, hogy minél hamarabb fel kéne keresni egy márkaszervízt.

A jó hír, hogy nem a motor sült meg, mert a kocsi a nyúzás után még vezethető maradt, de szinte biztos, hogy lesz mit kijavítani rajta. Ráadásul a felhasználás módja miatt a garancia is megkérdőjelezhető a továbbiakban.

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Egy komment

  1. Ezzel a modernkori barbarizmussal, géprombolással nagyot lehet menni a Youtube-on lásd még whistlindiesel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button