Autós Hírek

Megoldódni látszik az átadás napján motorhibássá vált Corvette Z06 ügye

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, egy amerikai vásárló nem örülhetett sokáig az új Corvette Z06 sportkocsijának, miután annak 80 kilométer megtétele után megállt a motorja. Marco Garcia ügyét azonnal felkapta az internet, talán ennek is köszönhető, hogy a gyártó kiemelten kezelte tovább a problémát. Itt a megoldás.

 

Nemrég mi is beszámoltunk arról az esetről, amikor egy újdonsült Corvette Z06 tulajdonos alig pár órát örülhetett az autójának. Marco Garcia elkeseredésében a neten osztotta meg a sztoriját, melyben elmondta, hogy éppen annyit bírt csak ki az autó, hogy a másik járgányát (szintén Corvette) a kereskedés egyik alkalmazottjának segítségével haza tudja vinni, majd a segítő értékesítőt visszavigye a szalonba. Ez 80 kilométert jelentett, ami után az új Z06 nemes egyszerűséggel eldobta magát.

A sztorit az internet azonnal felkapta, a kellemetlen eset emberek millióihoz jutott el. Talán ezért is történt úgy, hogy a gyártó felvette a kapcsolatot Marco-val, ráadásul az átlagnál segítőkészebb hozzáállást tanúsított. Az egyelőre viszont nem derült ki, hogy mi okozta az erőforrás halálát..

Emberünk egy újabb videóban mesélte el (az eredeti már privát, valószínűleg a gyártó megkeresése miatt), hogy három lehetőséget kínált fel neki a Chevrolet. Az első, hogy minden egyéb költséget beleszámítva visszavásárolják az autót, a második, hogy soron kívül rendelhet ismét egy példányt (természetesen ingyen) magának, a harmadik lehetőség pedig, hogy kap egy új motort. A legutóbbi eshetőség ráadásul kiterjesztett platina garanciával és további kedvezményekkel jár.

Marco a harmadik lehetőséget választotta, azaz új motort kap a kocsijába. A rossz hír, hogy emiatt újabb két hónapot kell majd várnia, mire ismét beülhet a Z06-ba, de elmondása szerint ez őt nem zavarja. “Nagyon boldog és izgatott vagyok, bár a két hónapos várakozás picit zavar. De figyeltek rám és ügyfélként kezeltek, így számomra az ügy lezárult. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel”-mondta elégedetten a videós. Reméljük, az új motor már kiszolgálja az idejét és rengeteg örömet okoz majd az autó a tulajdonosának.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button