______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Lencsevégen a felfrissített Volkswagen Polo, a sofőr nem örült a fényképezésnek

hirdetés

A Volkswagen még idén leleplezi a Polo felfrissített változatát, melyet már közúton tesztelnek a gyáriak. Most egy ilyen példányt sikerült lencsevégre kapni, aminek a tesztelő szemmel láthatóan nem igazán örült.

 

A Volkswagen mostanság leginkább a szoftveres bakik miatt kerül az érdeklődés középpontjába, de azért nem szabad megfeledkeznünk a dinamikusan fejlődő palettáról sem. A Golf után például a Polo is megújul, ám ebben az esetben nem generációváltásról, csupán felfrissítésről beszélhetünk.

A hivatalos premier az év második felében várható ám a közúti tesztelés már javában zajlik. Most egy ilyen tesztpéldányt sikerült lencsevégre kapnia a Carscoops egyik olvasójának.

hirdetés

Bár a kocsi valamelyest álcázva van (hátul a lámpa egy része takarást kapott), az már most megfigyelhető, hogy a Polo is magára veszi majd az új Golf generáció stílusjegyeit.

Megjelenik például az első fényszórók alatti túlnyúlás, más kialakítást kap a ködfényszórók környezete, illetve látványosan megnő a hűtőrács mérete is. Hátul a lámpák rajzolata változik meg, illetve a lökhárító is új dizájnt kap látványos, de nem igazi kipufogó végződésekkel.

hirdetés

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy technikai szinten milyen változások lesznek, de a tesztelő hozzáállásából ítélve mostanság még nem is lesznek publikusak az adatok.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button