______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Látványosan felfrissül a Mini palettája

hirdetés

Átrajzolt dizájnnal újul meg nemsokára a Mini jelenleg futó generációja. Az elektromos korszakra készítik fel a gyáriak a széria megjelenését.

 

Alaposan átrajzolja a Mini a jelenleg futó generáció megjelenését, legalábbis az autó orra látványosan átalakuláson megy keresztül idén év elején. A lökhárító kiképzése mellett ráadásul a hűtőrács is megváltozik, egészen pontosan egy a karosszéria színére fújt, hangsúlyos díszbetét jelenik meg benne.

Az egyre méretesebb BMW vesék korában miért kezd el hűtőrácsot takargatni a bajorok kötelékébe tartozó trendi márka? Ennek a legfőbb oka az lehet, hogy a nemsokára érkező, teljesen elektromos, ezáltal levegőztetést nem igénylő SE ne lógjon ki drasztikusan a sorból.

hirdetés

Változás még, hogy a LED-es fényszórók belseje most már alapból fekete betéttel érkezik, illetve az oldalsó légbeömlők modellspecifikus, azaz kivitelenként változó díszítést kapnak. Extraként mostantól színátmenetes tetőfényezéssel bolondítható tovább a kocsi megjelenése

A belső térben az 5 colos digitális műszeregység az egyik leglátványosabb változtatás, illetve a légbefúvók nyílása is teljesen új. A műszerfali díszbetét nagyobb lett, illetve két új dizájn is kérhető hozzá, de nem mehetünk el szó nélkül a most már több helyre világító és akár 12 árnyalatot is megjeleníteni képes hangulatfény mellett sem.

hirdetés

Arról nem esett szó, hogy a motorpaletta milyen változtatásokon megy majd keresztül, ám a gyáriak azt már bejelentették, hogy 2021-ben már elektromos lehetőségekkel is számolhatnak majd a vásárlók.

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button